Ventussa

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate este una dintre paginile esentiale ale website-ului. Va rugam cititi cu atentie datele prezentate mai jos. Veti afla ce informatii sunt culese in timpul vizitei dvs pe Yanno.ro, in ce scop, cum sunt prelucrate si cum le puteti accesa.

Legislatia in vigoare protejeaza utilizatorii paginilor de internet si datele furnizate de acestia. Legea nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si legea nr. 506/2004 pentru protectia vietii private obliga toate instantele care culeg date sa le administreze in conditiii de siguranta si sa informeze utilizatorii cu privire la scopul culegerii lor.

In cele ce urmeaza veti afla tipurile de date culese de Yanno.ro si drepturile dvs.

Date de trafic

Yanno.ro culege in primul rand date de trafic ce fac referire la activitatea utilizatorilor pe paginile sale. Scopul culegerii acestor date este de a ajuta la evaluarea performantei website-ului.  Din categoria datelor de trafic fac parte (fara a se rezuma doar la acestea) numarul de utilizatori unici, IP-ul si respectiv locatia utilizatorilor, durata sesiunilor de utilizare, ordinea accesarii paginilor etc. Datele de trafic sunt complet anonime.

Yanno.ro are dreptul de a folosi datele de trafic pentru realizarea de rapoarte statistice cu rol de informare si promovare.

Date cu caracter personal

Yanno.ro culege date cu caracter personal prin intermediul formularelor de contact. In acest caz,  datele incluse pot cuprinde numele, adresa de email, numarul de telefon etc. Datele cu caracter personal sunt culese strict in scopul indeplinirii serviciilor si mentinerii comunicarii cu clientii si sunt stocate pentru perioada necesara indeplinirii scopului.

Exceptie de la folosirea datelor strict in scopul indeplinirii serviciilor face situatia in care utilizatorul isi da acordul conform legii pentru ca datele sale sa fie folosite in alt mod.

Drepturile utilizatorului

Prin accesarea website-ului http://Yanno.ro utilizatorii isi dau acordul cu conditiile si termenii de utilizare (disponibile pe pagina dedicata). Datele stocate de Yanno.ro pot fi stocate si transmise la nivel intern. In cazul in care utilizatorul nu doreste stocarea si/sau folosirea datelor cu caracter personal de catre Yanno.ro, acesta este rugat sa nu le furnizeze.

Potrivit legii, Yanno.ro se obliga sa raspunda in orice moment solicitarii utilizatorilor de a avea acces la datele transmise si la cunoasterea numelor persoanelor care au acces la acestea.

Legea ofera de asemenea utilizatorului dreptul de a se prezenta in instanta in cazul unui litigiu. In cazul unui litigiu, Yanno.ro va incerca pentru inceput rezolvarea pe cale amiabila, in urma  sesizarii realizate de catre utilizator. Sesizarile se fac folosind datele de contact disponibile pe pagina aferenta.

In acelasi timp, utilizatorii pot contacta echipa Yanno.ro pentru orice intrebari legate de politica de confidentialitate, specificarea dorintei de a realiza modificari asupra datelor sau solicitarea stergerii acestora. Utilizatorii au disponibile pentru contact atat metoda postei electronice (email), cat si metoda telefonica.

Protectia datelor

Protectia datelor reprezinta un aspect esential pentru orice instanta care stocheaza informatii, cu precadere date cu caracter personal. Yanno.ro isi ia angajamentul sa foloseasca mai multe metode de securizare a datelor colectate si sa le protejeze in fata accesului neautorizat, modificarii, dezvaluirii, pierderii sau distrugerii accidentale.

 

Nu exista produse.