Ventuze cu supapa

ventuze cu supapa

ventuze cu supapaVentuzele medicinale din sticla sunt forma clasica a acestor instrumente, dar asta nu inseamna ca sunt si singura care exista pe piata. Alte instrumente destul de des utilizate sunt numitele ventuze cu supapa si din punctul de vedere al multor specialisti, ele sunt chiar mai avantajoase decat cele din sticla.

La ce sunt bune aceste ventuze cu supapa

In mare parte, acestea au aceleasi utilizari ca ventuzele clasice. De fapt, din multe privinte, ele sunt niste ventuze clasice. Functioneaza prin crearea unui vacuum si sunt folosite in acelasi tratamente. Folosind ventuze cu supapa, poti ajuta in vindecarea racelii, a durerilor musculare si a stresului. Principiul este unul simplu. Vacuum-ul creat duce la distrugerea vaselor superficiale de sange si odata cu aceasta sunt eliminate si toxinele din organism, iar muschii se relaxeaza.

In acelasi timp insa, acest tip ceva mai deosebit de ventuze masaj are un rol esential si in industia de frumusete. Ele sunt folosite si pentru eliminarea celuliteti. Tocmai pentru ca vacuumul este mai puternic in cazul lor, exista mai mari sanse ca stratul de grasime de sub piele sa fie distrus si eliminat si el. Bineinteles, vorbim despre niste ventuze care nu pot fi folosite decat de un specialist, dar chiar si asa, cu ajutorul lor doamnele si domnisoarele pot avea la indemana o noua solutie pentru un corp lipsit de celulita.

Care este specificul unor ventuze cu supapa

In primul rand, aceste ventuze sunt construite dintr-un material plastic solid. Asadar, sunt mai flexibile decat unele din sticla, mai usoare, dar reusesc sa fie la fel de durabile precum acestea. Materialul ofera un avantaj important si pentru ca elimina riscurile ca ventuza sa se sparga in timpul utilizarii.

Aceste ventuzele cu supapa au, asa cum le spune si numele, o supapa in partea superioara. Prin intermediul acesteia, ele pot fi conectate la un pistol cu vacuum care scoate aerul din ventuza. Astfel, nu doar ca se poate controla puterea vacuum-ul, dar se poate ajunge la un nivel mai inalt decat cel oferit de ventuzele din sticla, fara supapa. Acest fapt conduce la o mai mare eficienta in utilizarea lor si la rezultate mai rapide si mai bune.

Ventuze cu supapa se folosesc la fel ca ventuzele din sticla. Se aseaza pe piele, in zona in care se vrea aplicata terapia. Doar ca de aceasta data, supapa si pistolul vor face treaba, nemaifiind nevoie sa folosesti flacara sau alte modalitati de incalzire a ventuzei.

Mai eficiente, mai sigure si cu un pret asemanator, niste ventuze cu supapa sunt niste instrumente medicale superioare celor din sticla, dar utilizarea lor trebuie sa fie realizata cu grija. In continuare lasa urmele de invinetire pe care toate tipurile de terapie cu ventuze le lasa, iar daca vacuum-ul creat este foarte puternic, acestea vor deveni si mai intense. De aceea, este bine sa fie utilizate doar de catre un specialist. Ele nu sunt periculoase, dar folosite necorespunzator, fie nu vor avea niciun efect, fie vor lasa urme foarte intense si chiar zone dureroase. Asadar, atentie la modul in care decideti sa le utilizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *