Care sunt beneficiile acestor ventuze de silicon?

ventuze silicon masaj

Terapia cu ventuze a fost o forma populara de medicina in China antica, aceasta dainuind si dupa mii de ani. In timpul procesului, un terapeut pune ceva inflamabil intr-o ventuza ii da foc, iar cand substanta inflamabila a terminat de ars pozitioneaza ventuza pe piele. In mod normal, ventuzele sunt fabricate din sticla, bambus sau ceramica, fiind fragile si inflexibile. Dezvoltarea materialelor moderne a facut posibila utilizarea de ventuze de silicon care sunt portabile, flexibile si care nu se pot sparge.

ventuze de silicon masaj

Care este principiul de lucru al acestor ventuze de silicon?

In mod traditional, terapeutii folosesc foc pentru a indeparta oxigenul din ventuza pentru a crea aspiratie, dar atunci cand utilizati ventuze de silicon pentru masaj, trebuie doar sa le strangeti pentru a crea vid. Cantitatea de vid este controlata de dumneavoastra prin modificarea comprimarii acestora.

Dupa eliberarea din compresie, aspiratia ventuzelor poate absorbi pielea si tesuturile. Spre deosebire de masajul manual al tesuturilor, aceste dispozitive masaj din silicon functioneaza prin formarea unei presiuni negative care ridica pielea.

Cum se utilizeaza aceste ventuze de silicon?

Atunci cand utilizati ventuze silicon masaj, puteti sa pastrati ventuza intr-un singur loc sau sa o mutati pe piele dupa ce ati uns zona de masat cu uleiuri de masaj, geluri, lotiuni sau balsamuri de masaj precum cele disponibile si pe siteul nostru. Miscarea ventuzelor poate produce efecte la o profunzime de pana la 4 centimetri in interiorul tesuturilor dvs. Acest proces va va face sa va simtiti revigorati si relaxati.

Elasticitatea siliconului permite acestor ventuze sa functioneze bine in acele zone dificile, curbate ale corpului, cum ar fi glezne, genunchi si incheieturi. Un set de ventuze masaj anticelulitic contine cateva ventuze anticelulitice de diferite dimensiuni si forme care pot fi aplicate aproape oriunde pe corp, incluzand picioarele, spatele, abdomenul, pieptul, bratele, gatul si chiar fata.

Beneficiile acestor ventuze de silicon:

Aceste ventuze de silicon sunt, in primul rand accesibile ca si pret. Setul de ventuze oferit de YANNO costa mai putin decat o singura sesiune de masaj. Cel mai important, odata ce cumparati un set de ventuze de masaj, il puteti folosi pentru o perioada remarcabil de lunga, deoarece nu exista riscul de a se rupe si nici nu se uzeaza la o utilizare normala.

Ventuzele de silicon sunt portabile si pot fi utilizate peste tot, chiar si in calatoriile dvs.

Puteti sa manipulati gradul de aspiratie dupa preferintele dvs., strangand ventuza anticelulitica mai ferm sau usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *