Foloseste ventuze din silicon ca un profesionist

ventuze din silicon

Poate ca ai incercat, pana acum, tot felul de diete cu mancare sanatoasa, dar de multe ori fara gust, sau ai facut toate exercitiile fizice posibile pentru a scapa de celulita, dar daca vrei ceva care cu adevarat sa iti dea un impuls in ceea ce priveste eliminarea aspectului inestetic al celulitei, atunci ai nevoie de o arma secreta care s-a demonstrat ca functioneaza. Pentru a obtine rezultate spectaculoase ai nevoie de ventuze din silicon.ventuze din silicon

Printre micile schimbari din viata ta, pe care probabil deja le-ai facut, pentru a scapa de celulita, ventuzele din silicon pentru masaj sunt, probabil, ceva ce inca nu ai incercat. Cu toate astea, aceste mici dispozitive de masaj se pare ca ar fi unele dintre cele mai eficiente si simple lucruri care te pot ajuta sa scapi de celulita si de aspectul cojii de portocala.

Ventuzele din silicon functioneaza prin stimularea circulatiei sangvine si prin imbunatatirea procesului de detoxifiere. Aceasta tehnica este similara masajului dar actioneaza pana la un nivel mult mai profund. Pe masura ce cupa din silicon aluneca pe corp ea absoarbe pielea datorita vacuumului din interior. Astfel ea activeaza circulatia si rupe depozitele de grasime care pot cauza incretiturile pielii.

Simtiti ca merita sa acordati mai multa atentie acestor ventuze?

Daca da, atunci va detaliem mai jos 3 lucruri pe care ar trebui sa le cunoasteti despre ventuzele din silicon, inainte de a le testa:

Ce trebuie sa stii despre folosirea de ventuze din silicon

  1. Ventuzele din silicon nu provoaca vanatai. O cupa din silicon functioneaza pe acelasi principiu de accelerare a circuitului sangvin precum ventuzele terapeutice, doar ca la un nivel mult mai delicat. Ati vazut, probabil, fotografii cu celebritati precum Jennifer Aniston sau Gwyneth Paltrow care aveau vanatai de un rosu crud ca urmare a tratamentului cu ventuze. Va asigur ca acest lucru nu se intampla in cazul ventuzelor din silicon. Acestea nu presupun folosirea caldurii pentru vidare si nici nu sunt tinute pe loc suficient timp incat sa produca vanatai. Ele sunt plimbate continuu pe zona cu celulita incat masajul sa aiba efect.
  2. Pot fi folosite imediat si sunt extrem de accesibile. Desi, avand in vedere efectul, ai zice ca e vorba de niste dispozitive complicate, in principiu este vorba doar de niste cupe turnate din silicon care se aplica pe piele. Ele sunt similare cu ventuzele din sticla folosite in terapie doar ca, in cazul de fata sunt elastice iar vacuumul se formeaza prin strangerea acestora intre degete si plasarea pe piele. Aplica ventuze pe piele, pe zona cu celulita, strange usor baza acesteia, elibereaz-o incet incat sa formezi vacuumul si plimba cupa pe piele prin miscari circulare timp de cateva minute pe zi.
  3. Ventuzele nu fac minuni. Desi probabil te-ai astepta sa iti simti pielea impecabila dupa 2-3 saptamani de utilizare a ventuzelor din silicon, trebuie sa stii ca acest lucru nu se va intampla. Desi toata lumea acorda importanta aspectului fizic care iti poate spori increderea in propria persoana, trebuie sa stii ca nu exista persoana cu o piele perfecta, fara sa aiba deloc celulita. Prin urmare, oricat ai folosi aceste ventuze silicon, tot nu vei avea o piele perfecta pentru ca aceasta nu exista.

Probabil si instructorul de fitness ti-a spus ca orice persoana are putina celulita dar asta nu inseamna ca nu merita sa incerci sa te apropii cat mai mult de aspectul dorit, iar masajul anticelulitic cu ventuze silicon te va ajuta din plin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *