Despre noi

YaNNo.RO este o companie cu specific naturist care are in vedere realizarea de tratamente inspirate de  traditional, de care ne indepartam, din pacate, tot mai mult in acest secol al vitezei si al urbanismului.

Dupa cum spunea si autorul american Jim Rohn: “Ai grija de corpul tau, pentru ca este singurul loc unde va trebui sa traiesti.” Asadar, deoarece oamenii au tendinta de a ignora probleme de sanatate care pot sa apara de-a lungul vietii si, cu atat mai putin, sa le previna, YaNNo isi asuma responsabilitatea de a te reconecta cu tratamente de tip naturist si tehnici vechi de cateva secole, cunoscute in intreaga lume sau doar in zona lor de provenienta, pentru rezultatele exceptionale pe care le ofera practicantilor.

Produsele noastre se adreseaza unei game variate de persoane, de toate varstele, de la copii si pana la pensionari, de la oameni care doresc sa preintampine anumite afectiuni, pana la cei care sufera de boli cronice, dar si de la sportivi de performanta pana la femei gravide, posibilitatile de tratament pe care le ofera produsele noastre, prezentand ocazia de a trata o serie intreaga de boli si de afectiuni, de la raceli usoare, pana la probleme vasculare sau de oase.

Clientii nostri s-au declarat multumiti de calitatea produselor pe care le distribuim, ca urmare observandu-se vanzarile pe care le-am inregistrat de la momentul infiintarii companiei si pana astazi. Viziunea noastra este una simpla, insa de efect: oferirea de produse de o calitate cat mai inalta, din dorinta de a ne clasa la un standard inalt de performanta.

Oferta noastra

Acest lucru se reflecta si in calitatea si varietatea produselor noastre, care includ uleiuri esentiale si bete realizate din bambus, care sunt ideale pentru terapia prin mesaj, cunoscuta pentru faptul ca ofera rezultate exceptionale, indiferent de forma sub care este practicata, pana la benzi kinesiologice, utilizate de specialisti pentru a putea sa trateze o gama mai larga de afectiuni.

Din analiza produselor din oferta noastra se poate observa, mai exact, telul companiei noastre, adica dorinta de a imbina tehnici antice de insanatosire cu stilul nostru de viata trepidant. Astfel, desi tratamentul cu ventuze este unul care dateaza din China antica, produsele noastre sunt moderne, fiind realizate din silicon, imbunatatind formula acestora, facandu-le sa fie cat mai contemporane posibil. Un alt contrast puternic se inregistreaza si intre betele de bambus, un produs naturist, folosit de catre specialisti pentru masaj si banda kinesiologica, o inventie moderna, care face miracole.

Fiecare dintre produsele noastre sunt insotite de pagini speciale dedicate informarii potentialilor clienti despre istoricul tratamentelor, modul de utilizare, precum si beneficiilor pe care le ofera fiecare dintre produsele pe care le distribuim, facilitand in acest mod navigarea pe Internet a utilizatorilor, putand sa afle toate informatiile dorite dintr-un singur loc.

Asadar, suntem de parere ca magazinul nostru online, http://yanno.ro, nu reuseste doar sa se ridice la inaltimea asteptarilor clientilor nostri, ci poate chiar sa le si intreaca, multumita unei echipe de persoane specializate si dedicate, din dorinta de a oferi un nivel cat mai bun de sanatate, atat fizice, cat si mentale, tuturor romanilor.