Site-ul web https://yanno.ro este proprietatea companiei S.C. Sabri Trading S.R.L. Domeniul yanno.ro, magazinul virtual adiacent si baza de date sunt administrate de catre Sabri Trading S.R.L., avand in vedere comercializarea produselor care sunt disponibile pe acest sit web.

S.C. A&E Cleaning S.R.L.

CUI: 30757240

Nr Reg Comertului: J22/1437/2012

Sediu social: Str. Strapungere Silvestru, nr. 7, Oras Iasi, Judetul Iasi, Cod Postal 700001, ROMANIA.

Folosirea si vizitarea site-ului web, precum si comandarea de produse de pe acesta implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezentate. Pentru a se realiza o comunicare cat mai buna intre site-ul web si client, va sfatuim sa cititi cu atentie termenii si conditiile discutate pe prezenta pagina. Societatea S.C. Sabri Trading S.R.L. isi asuma dreptul de a putea realiza modificari ale acestora, fara sa notifice in avans utilizatorii sitului web. Pagina va fi actualizata la zi in momentul in care se va realiza o schimbare notabila in acest sens, mentinand clientii la curent.

Acceptarea de termeni si conditii

Pentru o utilizare cat mai buna a site-ului web http://yanno.ro, vizitatorii sunt rugati sa citeasca cu atentie fiecare dintre termenii si conditiile pe care le implica folosirea acestuia. Continul prezentat pe acest site web reprezinta proprietate intelectuala protejata prin legea drepturilor de autor in vigoare. Utilizarea fara acordul Yanno.ro a oricarora dintre prezentarile incluse pe site-ul web se va pedepsi, urmand procedurile legale necesare.

Datele personale pe care le trimite utilizatorul companiei urmeaza sa fie utilizate de catre site-ul web doar in scopurile prezentate. Toate informatiile din formularul de comanda sunt obligatorii pentru a se putea confirma comanda, pentru a se putea realiza livrarea respectivelor produse comandate, prezentarii de oferte etc. si nu vor fi niciodata furnizate unei terte parti. Yanno.ro nu va vinde si nu va face schimb de adrese de e-mail cu alte companii si nu va afisa niciodata adresa personala de e-mail altor persoane care viziteaza site-ul web, decat daca va oferiti acordul asupra acestui lucru.

Trimiterea de e-mailuri in care sunt prezentate ofertele disponibile ale site-ului web pe care l-ati accesat nu este considerata ca fiind o activitate de tip spam, atata timp cat destinatarul acelor e-mailuri si-a oferit aprobarea pentru a fi inclus in baza de date a companiei. Destinatarii dispun de dreptul de a renunta la abonarea la newsletter.

Acest site web nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli de afisare sau redactare care se refera la descrieri de produs, preturi, imagini etc. In cazul in care unele caracteristici ale produselor sunt afisate eronat, iar livrarea nu a fost facuta inca, YANNO detine dreptul de a anula comanda, anuntand destinatarul la scurt timp de greseala produsa. Mai trebuie mentionat faptul ca imaginile produselor de pe acest site web sunt utilizate cu titlu de prezentare si pot sa difere in realitate din mai multe puncte de vedere (aspect, culoare etc.), compania rezervandu-si dreptul de a nu notifica utilizatorul in legatura cu posibilele schimbari.

Desi, site-ul web nu isi asuma responsabilitatea pentru postarile si continutul anumitor comentarii, acesta dispune de dreptul de a sterge continutul care nu este compatibil cu valorile si caracteristicile companiei, precum comentarii de tip rasist, sexist, homofob etc.

In cazul in care una sau mai multe dintre clauzele mentionate vor fi considerate ca fiind nevalide sau nule, clauza respectiva nu va afecta gradul de valabilitate pe care il au celelalte clauze. Din momentul in care comanda a fost inregistrata, clientul isi asuma termenii si conditiile de utilizare, acestea fiind reprezentative pentru echivalentul unui contract.

Politica de returnare a produselor

Conform legii, orice cumparator are dreptul de a returna produsele achizitionate in termen de 10 zile lucratoare/14 zile calendaristice de la preluarea coletului de la firma de curierat. Prin urmare si noi ne supunem acelorasi legi si acceptam returnarea produselor achizitionate, fara ca dumneavoastra sa fiti nevoiti sa dati vreo explicatie daca nu doriti acest lucru. Dar, avand in vedere ca si noi ca si vanzatori suntem protejati de lege, avem posibilitatea de a refuza ca dumneavoastra sa returnati produsele cumparate in urmatoarele conditii:

  • Daca produsul cumparat prezinta urme de deteriorare fizica care sa ii afecteze functionalitatea pentru care a fost conceput. Un exemplu ar fi o ventuza taiata sau gaurita sau o sticla cu ulei de masaj deformata sau sparta.
  • Daca produsul prezinta urme de folosire si / sau consum,. Exemplul cel mai elocvent ar fi o sticla de ulei desigilata.

Prin urmare, ne rezervam dreptul de a accepta returnarea produselor doar daca ati anuntat telefonic sau prin email, in termen de 10 zile lucratoare, ca doriti sa faceti acest lucru, moment in care ne re\zervam dreptul de a solicita imagini ale produselor pentru a ne confirma ca va incadrati in conditiile prevazute de noi si de lege pentru returnarea produselor achizitionate. Transportul produselor returnate se face pe cheltuiala dumneavoastra.

Banii pentru produsele returnate ii vom trimite in termen de cel mult 30 de zile de la primirea produselor. In cazul in care doriti inlocuirea acestora cu altele aflate pe stiteul nostru, va vom ghida telefonic catre plasarea online a altei comenzi, urmand ca din valoarea acesteia sa fie scazuta suma corespunzatoare produselor returnate.